/nginx/o/2014/12/16/3612421t1h04da.jpg)
Maitsemeeled on millegi üllatusliku ootel? Proovi Ragne Värki pühademaigulist verikäkivormi.
Maitsemeeled on millegi üllatusliku ootel? Proovi Ragne Värki pühademaigulist verikäkivormi.
Verikäki-toorjuustuvorm
Viiluta verikäkk ja prae pannil õlis mõlemalt poolt kergelt läbi. Viiluta peedid ja kartulid. Vahusta omavahel munad, piim ja sool. Sega toorjuustu sisse hakitud tilli-murulaugusegu. Määri ahjuvorm võiga. Lao vormi kihiti keedetud kartuliviilud, toorjuustusegu, verikäkiviilud, créme fraiche, peediviilud, toorjuustusegu, verikäkiviilud, créme fraiche ja keedetud kartuliviilud. Vala üle muna-piimaseguga ning raputa peale riivitud juust. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 30 minutit ja seejärel veel 20 minutit fooliumkatte all.