/nginx/o/2014/12/19/3622709t1h3534.jpg)
Kui sulle ei meeldi enne pühade saabumist pikalt pliidi ees vaaritada või oled tüdinenud traditsioonilistest jõuluroogadest, siis sel juhul pakub Rannamõisa linnulihablogija Ragne Värk välja ühe lihtsa retsepti.
Kui sulle ei meeldi enne pühade saabumist pikalt pliidi ees vaaritada või oled tüdinenud traditsioonilistest jõuluroogadest, siis sel juhul pakub Rannamõisa linnulihablogija Ragne Värk välja ühe lihtsa retsepti.
Roa saab kergesti valmistada ka paar tundi enne külaliste tulekut. Ragne sõnul on tegu tõelise jõuluaja retseptiga. «Jõulumaitse tekitamisel on oma osa astelpajumarjadel ning vürtsidel, mis koos broilerikintsudega pannil maitset tekitavad. Tulemuseks on äärmisel maitsev kanaroog, mida sobilik serveerida ahjujuurikate või siis lihtsalt traditsioonilise keedukartuliga,» ütleb Ragne.
Astelpaju ja musta teega hautatud broilerikintsud
Kolmele
Maitsesta broilerikintsud soola ja pipraga. Hõõru need seejärel kokku mee, palsamiäädika ja kaneeliga. Kuumuta pannil pisut õli ning pruunista kintsud pannil mõlemalt poolt. Seejärel lisa pannile vürtsiterad, nelk ja astelpajumarjad. Alanda kuumust peaaegu miinimumini, vala pannile must tee (niipalju, et kanakintsud oleks poolenisti kaetud) ning hauta pooleldi kaanega kaetult umbes 30-40 minutit. Hautamisel peaks vedelik vaid kergelt podisema!