Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/12/26/3636275t1h669d.jpg)
Aasta viimasel õhtul passib lauale panna ka peenemaid pipstükke ja kokanduslikku glamuuri – uudne toiduilma leiutis, toidupärlid, on selleks kui loodud. Tartu eksootiliste maitse- ja toiduainete poe perenaine Juta Raudnask soovitab toidupärleid lisada näiteks soolalõhega bruschetta'dele.
Bruschetta'd soolalõhega
- viilutatud pikka saia
- ürtidega toorjuustu või võid
- õrnsoolalõhe viile
- yuzu-pärleid
- värskeid ürte (nt tilli, murulauku)
Grilli või rösti kergelt saiaviilud, määri neile toorjuustu või võid. Lao igale viilule soolalõhet ja lisa veidi yuzu-pärleid. Puista üle ürtidega.