Aasta viimasel õhtul passib lauale panna ka peenemaid pipstükke ja kokanduslikku glamuuri – uudne toiduilma leiutis, toidupärlid, on selleks kui loodud. Tartu eksootiliste maitse- ja toiduainete poe perenaine Juta Raudnask soovitab toidupärleid lisada näiteks soolalõhega bruschetta'dele.
Bruschetta'd soolalõhega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruschetta'd soolalõhega
- viilutatud pikka saia
- ürtidega toorjuustu või võid
- õrnsoolalõhe viile
- yuzu-pärleid
- värskeid ürte (nt tilli, murulauku)
Grilli või rösti kergelt saiaviilud, määri neile toorjuustu või võid. Lao igale viilule soolalõhet ja lisa veidi yuzu-pärleid. Puista üle ürtidega.