Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/12/26/3636273t1h01b4.jpg)
Aasta viimasel õhtul passib lauale panna ka peenemaid pipstükke ja kokanduslikku glamuuri – uudne toiduilma leiutis, toidupärlid, on selleks kui loodud. Tartu eksootiliste maitse- ja toiduainete poe perenaine Juta Raudnask soovitab toidupärleid panna näiteks bruschetta'dele.
Bruschetta'd Brie juustu ja hurmaaga
- viilutatud pikka saia
- veidi oliiviõli
- Brie’ juustu viile
- viilutatud hurmaad (hooajal sobib ka virsik või viigimari)
- palsamiäädika pärleid
- värsket tüümiani
Grilli või rösti kergelt saiaviilud ja pintselda üle oliiviõliga. Lao saiale viil juustu, viil hurmaad, veidi palsamiäädika pärleid ja oksake tüümiani.