Aasta viimasel õhtul passib lauale panna ka peenemaid pipstükke ja kokanduslikku glamuuri – uudne toiduilma leiutis, toidupärlid, on selleks kui loodud. Tartu eksootiliste maitse- ja toiduainete poe perenaine Juta Raudnask soovitab toidupärleid panna näiteks bruschetta'dele.
Bruschetta'd Brie juustu ja hurmaaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruschetta'd Brie juustu ja hurmaaga
- viilutatud pikka saia
- veidi oliiviõli
- Brie’ juustu viile
- viilutatud hurmaad (hooajal sobib ka virsik või viigimari)
- palsamiäädika pärleid
- värsket tüümiani
Grilli või rösti kergelt saiaviilud ja pintselda üle oliiviõliga. Lao saiale viil juustu, viil hurmaad, veidi palsamiäädika pärleid ja oksake tüümiani.