Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Külma ilma kuumad hõrgud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Britt Rosen
Copy
Jahu imevähe: soe šokolaadikook koosneb põhiliselt tumedast šokolaadist, võist ja munast.
Jahu imevähe: soe šokolaadikook koosneb põhiliselt tumedast šokolaadist, võist ja munast. Foto: Kaupo Kikkas

Külm paneb šokolaadi järele isutama? Saaremaa kokk Toomas Leedu jagab nõu, kuidas kapriissest šokolaadist kodus kokakunsti teha. Liiati, tükike tumedat maiust ei tee tervisele sugugi halba.

Sama vääramatu kui soov palava ilmaga süüa jäätist või sorbeed, on pakasega isu kuuma, kaloririkka ja tugeva maitsega magustoitude järele, tõdeb Kuressaare GOSpa ja Kuursaali peakokk Toomas Leedu. Paljudes neist on peategelaseks just šokolaad. 

Märksõnad

Tagasi üles