Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Risoto Milano moodi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Juta Raudnask
Copy
Risoto Milano moodi.
Risoto Milano moodi. Foto: Henri Raudnask

Juta Raudnask eksootiliste maitse- ja toiduainete poest Umami kutsub toidurännakule Itaaliasse – proovima safraniga risotoklassikat.

See on üks kõige klassikalisemaid Itaalia toite. Erinevalt enamikust teistest risotodest, mis on omaette pearoaks, serveeritakse safraniga risoto juurde tihti veisekoodist osso buco’t või midagi muud, näiteks kammkarpe või isegi väikseid ribisid.

Parim risoto tuleb, kui keeta ise puljong sibulast, porgandist ja sellerist, aga kui selleks aega ei ole, ajab asja ära ka heast kuubikust või kontsentraadist valmistatud puljong.

Märksõnad

Tagasi üles