Rannamõisa linnulihablogi perenaine Ragne Värk on avastanud, et mõnikord on tore lubada endale midagi sellist, mida ehk iga päevaselt ei söö, aga mida on väga lihtne teha. Eriti teretulnud on sellised road külmemate ilmadega.
Lihtne mugavustoit: kana-quesadilla
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kana-quesadilla’d kahele
See quesadilla jääb eriti mahlane ning seda tänu munakollasele, mis tervena täidisesse lisatuna moodustab süües mõnusa kastme!
- 2 tortiljat
- 4 sl tomatipastat
- soola, pipart
- 2 sl värsket peterselli, peeneks hakituna
- paar näpuotsatäis tšillihelbeid
- 150 g hakklihasegu broileririnnafileest
- 2 peotäit juustu, riivituna
- 2 munakollast
Määri tortiljadele tomatipasta, maitsesta soola ja pipraga. Raputa peale petersellilehed ja tšillihelbed. Küpseta pannil õlis hakklihasegu, maitsesta soola ja pipraga ning laota siis tortiljade ühele poolele. Kata juustuga ning selle peale aseta munakollane. Tõsta täidisega katmata jäetud tortiljapool peale ning küpseta kuumal õliga kaetud pannil mõlemalt poolt kuldseks. Tee sama ka teise tortiljaga.