/nginx/o/2015/01/29/3717777t1h784a.jpg)
Rannamõisa linnulihablogi perenaine Ragne Värk on avastanud, et mõnikord on tore lubada endale midagi sellist, mida ehk iga päevaselt ei söö, aga mida on väga lihtne teha. Eriti teretulnud on sellised road külmemate ilmadega.
Rannamõisa linnulihablogi perenaine Ragne Värk on avastanud, et mõnikord on tore lubada endale midagi sellist, mida ehk iga päevaselt ei söö, aga mida on väga lihtne teha. Eriti teretulnud on sellised road külmemate ilmadega.
Kana-quesadilla’d kahele
See quesadilla jääb eriti mahlane ning seda tänu munakollasele, mis tervena täidisesse lisatuna moodustab süües mõnusa kastme!
Määri tortiljadele tomatipasta, maitsesta soola ja pipraga. Raputa peale petersellilehed ja tšillihelbed. Küpseta pannil õlis hakklihasegu, maitsesta soola ja pipraga ning laota siis tortiljade ühele poolele. Kata juustuga ning selle peale aseta munakollane. Tõsta täidisega katmata jäetud tortiljapool peale ning küpseta kuumal õliga kaetud pannil mõlemalt poolt kuldseks. Tee sama ka teise tortiljaga.