Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Pidu nagu 1930ndail

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Peolaud ootab sööjaid: Härjapea talu külalistetuba Eesti Vabaõhumuuseumis.
Peolaud ootab sööjaid: Härjapea talu külalistetuba Eesti Vabaõhumuuseumis. Foto: Toomas Tuul

Eesti Vabaõhumuuseumi Härjapea talus tähistatakse 24. veebruaril vabariigi aastapäeva 1930. aastate piduroogade valmistamisega. Minge külla või võtke šnitti!

Mooritud vasikalihalõigud, jänesefrikassee, aedviljatarretis kanapojaga, täidetud pastinaagid, sibulasupp veiniga, banaanitort, apelsinitarretis – see on pisivalik rohkem linnanaisele mõeldud naisteajakirja Maret 1937. aasta köögilehekülgede argi- ja piduroogadest. Paar neist pealkirja alt «Maitsvaid toitusid armastatud külalistele».

Märksõnad

Tagasi üles