Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Suitsukanasalat pošeeritud munaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Salat pošeeritud munaga.
Salat pošeeritud munaga. Foto: Ragne Värk

Ragne Värk pakub oma toidublogis kokkama.ee välja tervisliku ja maitsva kanasalati retsepti. Head isu!

Suitsukanasalat pošeeritud munaga

kahele

  • 200 g suitsukanaliha
  • 25 g porrulauku 
  • 75 g Kreeka pähkleid
  • 100 g porgandit 
  • 150 g Kreeka jogurtit 
  • 2 peotäit rohelisi salatilehti 
  • 2 muna
  • 1 tl äädikat

Tükelda suitsukana, haki porrulauk ja pähklid väiksemateks tükkideks, koori ja riivi porgand. Lisa segades juurde Kreeka jogurt. Lisa salatilehed ja serveeri pošeeritud munaga.

Pošeeritud munade valmistamiseks aja vesi keema, lisa äädikas ning löö muna vette. Keeruta lusikaga vette väike keeris. Keeda 2-3 minutit ning aseta seejärel majapidamispaberile nõrguma. Valmista samamoodi ka teine muna.

Tagasi üles