Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Värviline tervisesalat naistepäevaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Avokaado-apelsini-kanasalat
Avokaado-apelsini-kanasalat Foto: Ragne Värk

Rannamõisa toitumisnõustaja Henri Ruul pakub pühapäevaseks naistepäevaks välja tervisliku ja kiire retsepti, mida meestel on oma kallile naisele valmistada. Kogusedki on täpselt kahele, mistõttu pole vaja pead vaevata koostisosade hulga üle.

Avokaado-apelsini-kanasalat 

kahele

  • 200 g jahutatud broilerifileed 
  • 1 suur avokaado
  • 2 tomatit
  • 1 apelsin
  • Väike peotäis tükeldatu punast sibulat
  • Oliiviõli (valikuline)
  • Meresoola/pipart

Määri pann võiga ja prae kanafilee ühtlaselt mõlemalt poolt keskmisel tulel. Viiluta avokaado, tomatid, apelsin ning punane sibul. Lõika broilerifilee väikesteks tükkideks ja sega kõik omavahel kokku. Maitsesta salat meresoola ja pipraga ning lisa soovi korral natuke oliiviõli.

Tagasi üles