Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Vahva trikk, kuidas erilisel moel mune keeta

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Artikli foto
Foto: Youtube/Kuvatõmmis videost

Mune saab enne keetmist segada ka koort katki tegemata. Vaja läheb vaid pisut kannatust, pikkade varrukatega särki, juuksekumme, kilekotti ja mune.

Esiteks pane muna kotti ja pigista sellest õhk välja. Seejärel pane kotti keeratud muna varrukasse ja seo juuksekummidega mõlemast otsast tihedalt kinni. 

Võta varrukas käte vahele ja keeruta muna enda ees õhus nagu vurri umbes 15 sekundit. Kontrolli valguse abil, kas muna on koore all segi läinud. Kui on, ei tohiks valgus munast enam läbi paista. 

Pärast segamist keeda mune nii nagu tavaliselt. Vaata lähemalt videotest!

Märksõnad

Tagasi üles