Pärnus asuva trahtri Postipoiss peakokk Monika Rosin pakub välja forellimarjaga pliinide retsepti.
Pliinid forellimarjaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pliinid forellimarjaga
Koostisosad:
- pärm 3 g
- 1/4 muna
- suhkur 2 g
- sool 2 g
- piim 50 ml
- nisujahu 20 g
- tatrajahu 20 g
- õli praadimiseks
- forellimari 30 g
- mugulsibul puhastatud 30 g
- sidrun 25 g
- hapukoor 50 g
- rohelist
Sega pärm väikese koguse piimaga, lisa sool ja suhkur, seejärel ülejäänud piim, lahtiklopitud muna ja jahud. Sega hoolikalt läbi, jäta kerkima.
Kerkinud taignast küpseta pannkoogipannil pliinid. Serveerimisel lisa punane kalamari, tükeldatud mugulsibul, hapukoor. Kaunista sidruni ja maitserohelisega.
***
4. - 12. aprillini toimub Pärnus esmakordselt restoranide nädal. Lisaks Postipoisile saab soodsa hinnaga lõuna- või õhtusööki nautida veel 17 Pärnu restoranis. Vaata osalevaid restorane ja menüüsid siit!