/nginx/o/2015/03/31/3921963t1h3fa2.jpg)
Pärnus asuva trahtri Postipoiss peakokk Monika Rosin pakub välja külma peedisupi retsepti.
Pärnus asuva trahtri Postipoiss peakokk Monika Rosin pakub välja külma peedisupi retsepti.
Külm peedisupp keefiriga
Koostisosad:
Kõik komponendid tükeldada ühesuurusteks kuubikuteks, valada peale keefir ja maitsestamata jogurt, lisada purustatud küüslauk, maitsestada soolaga.
Sega hoolikalt läbi ja pane külmkappi maitsestuma. Enne serveerimist puista supile värsket hakitud tilli ja sibulapealseid.
***
4. - 12. aprillini toimub Pärnus esmakordselt restoranide nädal. Lisaks Postipoisile saab soodsa hinnaga lõuna- või õhtusööki nautida veel 17 Pärnu restoranis. Vaata osalevaid restorane ja menüüsid siit!