Pärnus asuva trahtri Postipoiss peakokk Monika Rosin pakub välja külma peedisupi retsepti.
Külm peedisupp keefiriga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm peedisupp keefiriga
Koostisosad:
- keefir 200 ml
- maitsestamata jogurt 50 ml
- keedetud kartul 30 g
- keedetud porgand 20 g
- keedetud peet 30 g
- värske kurk 20 g
- redis 20 g
- 1/2 keedetud muna
- sool
- küüslauk
- värske till, rohelised sibulapealsed
Kõik komponendid tükeldada ühesuurusteks kuubikuteks, valada peale keefir ja maitsestamata jogurt, lisada purustatud küüslauk, maitsestada soolaga.
Sega hoolikalt läbi ja pane külmkappi maitsestuma. Enne serveerimist puista supile värsket hakitud tilli ja sibulapealseid.
***
4. - 12. aprillini toimub Pärnus esmakordselt restoranide nädal. Lisaks Postipoisile saab soodsa hinnaga lõuna- või õhtusööki nautida veel 17 Pärnu restoranis. Vaata osalevaid restorane ja menüüsid siit!