Nädalavahetusel toimus Palamuse suurel väljanäitusel muu hulgas tervete sigade küpsetamise võistlus «Suur sigadus». Üheksa võistkonna seast osutus parimaks Narva kutseõppekeskuse meeskond Barbecue Kolledž.
Parimad seaküpsetajad on pärit Narvast
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeganõudvat ja vaevarikast küpsetamist alustasid võistlejad juba reede õhtul. Road said valmis laupäeva lõunaks ja siis otsustas 12-liikmeline žürii pimehindamise käigus võitja.
Eesti Barbecue Assotsiatsiooni president Roland Õunapuu ütles, et peamisteks hindamiskriteeriumideks olid maitse ja küpsusaste ning need olid Narva meeskonnal kõige paremini õnnestunud.