Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kerge ja karge punase kapsa smuuti

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Punane kapsas
Punane kapsas Foto: PA/Scanpix

Kapsa lisamine smuutisse võib tekitada kahtlust, kuid enneaegu. Peale selle, et punane kapsas annab mahedikule imeilusa lillaka värvi, võid kindel olla, et kapsa maitse pole tänu teistele koostisosadele selles eriti tuntavgi, õpetab Hello Healthy. 

Vaja läheb:

  • 350 ml külma vett
  • pool väikest punase kapsa pead, tükeldatud ja külmutatud
  • 100 g külmutatud mustikaid
  • 1 külmutatud banaan
  • 165 g lahjat vaniljejogurtit

Sega kapsatükid blenderis koos veega püreeks. Lisa marjad, banaan ja vaniljejogurt ning sega, kuni smuuti muutub taas ühtlaseks. 

Antud koguste järgi valmib kaks portsjonit, millest ühes on 199 kilokalorit. 

Tagasi üles