Käes on karulaugu aeg – maitsev ja nii tervislik. Sobib nii suppidesse, salatitesse kui pesto valmistamiseks. Talleggi toidublogija Kerlin Ledis pakub välja ühe eriti mõnusa kiire ampsu uue broileri kintsulihast valmistatud šaslõki kõrvale, kus lisaks karuluagule on veel juustu ja tomatit.
Karulaugu-juustu quesadilla'd šašlõki juurde
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karulaugu-juustu quesadilla'd
4 portsjonit
30 minutit
Vaja läheb:
- 4 suurt tortiljat
- 100 g riivjuustu
- 4 spl vürtsikat tomatikastet
- 2 suurt tomatit
- suur punt karulauku
Määri tortiljad tomatikastmega. Kata 2 tortiljat riivjuustu, viilutatud tomatite ja hakitud karulauguga. Aseta teised tortillad nende peale. Küpseta grillil või ahjus grillrežiimil mõlemalt poolt paar minutit. Lase veidi jahtuda ja lõika tortiljad neljaks ning serveeri šašlõki juurde.