«Pulled duck» kevadise metsaalusega
Pane pardi erinevad tükid ahjuplaadile ja rösti ahjus 150 kraadi juures 2,5 -3 h. Määri iga 40 minuti tagant ploomikastmega.
- 3 spl oliiviõli
- 5 küüslauguküünt, väiksed kuubikud
- 2 punast sibulat, tükeldatud kuubikuks
- 100 g ingverit, tükeldatud
- 2 ploomipüree
- sojakaste
- riisiäädikas
- mesi maitse järgi
- 200 g mustsõstraid
Kuumuta õli ja prae kergelt köögiviljad ja ingver. Lisa kõik muu ja pane kannmikserisse, püreesta ja maitsesta. Saadud kastmega pintselda parti, kuni part on mahlane ja krõbe.
- karulauk
- vesikress
- roheline sibul
- nõgesed
- võilillelehed
- spargel
- aed harakputk
- brokoli varred
- herned
- frisee salat
- õli, sool, pipar
Puhasta kõik salatid ja pane eraldi kaussi. Blanšeeri soolaga maitsestatud vees brokoli ja spargel ja herned. Rebi pardiliha ribadeks ja pane vaheldumisi koos salatiga taldrikule, kastmeks natukene ploomikastet.