/nginx/o/2015/06/18/4195935t1hc29e.jpg)
Juba teist suve korraldab privaatkokk Kristel Nuume Väike-Pakri saarele maitsereise, kus kohtuvad inimmassidest puutumata saare fluidum, värske mereõhk ja kõrgemat klassi kodune kokakunst. Ehk leiate sellest ka jaaniõhtuks ainest?
Juba teist suve korraldab privaatkokk Kristel Nuume Väike-Pakri saarele maitsereise, kus kohtuvad inimmassidest puutumata saare fluidum, värske mereõhk ja kõrgemat klassi kodune kokakunst. Ehk leiate sellest ka jaaniõhtuks ainest?
Kõigepealt Kurksest paati, nii umbes 10–14-pealise selts- või sõpruskonnaga, siis üle mere Väike-Pakri sadamasse, natuke kõndimist ja oletegi otsekui idüllilises filmikaadris või mõnes häppeningis: keset loopealset niitu ootab pikk laud, valge laudlinaga kaetud. Pärisnõud ja salvrätikud on laual ka, ei mingit plastersatsi. Merevaate saab seltskond pealekauba.