Juba teist suve korraldab privaatkokk Kristel Nuume Väike-Pakri saarele maitsereise, kus kohtuvad inimmassidest puutumata saare fluidum, värske mereõhk ja kõrgemat klassi kodune kokakunst. Ehk leiate sellest ka jaaniõhtuks ainest?
Tellijale
Maitsereisid Pakrile privaatkokaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigepealt Kurksest paati, nii umbes 10–14-pealise selts- või sõpruskonnaga, siis üle mere Väike-Pakri sadamasse, natuke kõndimist ja oletegi otsekui idüllilises filmikaadris või mõnes häppeningis: keset loopealset niitu ootab pikk laud, valge laudlinaga kaetud. Pärisnõud ja salvrätikud on laual ka, ei mingit plastersatsi. Merevaate saab seltskond pealekauba.