/nginx/o/2015/06/22/4206161t1h9641.jpg)
Rannamõisa linnulihablogi perenaine Ragne Värk jagab oma jaanipäeva grilliretsepti neile, kes ei tea, kuidas kana grillida.
Rannamõisa linnulihablogi perenaine Ragne Värk jagab oma jaanipäeva grilliretsepti neile, kes ei tea, kuidas kana grillida.
Marinaad:
Sega marinaadiks vajalikud ained omavahel. Lõika sibul õhukesteks viiludeks ning pane lihad vaheldumisi sibulaviiludega kaussi. Sega marinaadiained omavahel ning vala lihale. Aseta kaas peale ning raputa liha, et kõik saaks marinaadiga kokku. Lase lihal marinaadis maitsestuda ööpäev. Vahetult enne grillimist, kuivata liha marinaadist ning maitsesta soolaga. Küpseta grillil seejärel liha mõlemalt poolt valmis.