Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retsept: jahutav ja kerge jogurtijäätis virsikuga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Virsikud
Virsikud Foto: SCANPIX

Postimehe naisteportaali luuviljade lugejamängu raames saatis Reilika oma väga lihtsa jäätiseretsepti, mida võivad lapsedki järele proovida.

Sa vajad:

  • 2 suuremat virsikut
  • 200 g Kreeka jogurtit

Valmistamine:

Eemalda virsikutelt kivi ja tükelda virsikud väiksemateks tükkideks. 

Pane virsikud sügavkülma, kuni need on külmunud (umbes 45 min). 

Seejärel püreesta virsikud. Kui virsikud on veel liiga külmunud, siis lase lihtsalt toatemperatuuril veidi seista.

Lisa jogurt ja mikserda seni, kuni tekib ühtlane mass. 

Pane jogurtimass sügavkülma ja hoia seda seal seni, kuni mass muutub veidi kõvemaks. Jäätis ongi valmis serveerimiseks.

Tagasi üles