Postimehe naisteportaali luuviljade lugejamängu raames saatis Reilika oma väga lihtsa jäätiseretsepti, mida võivad lapsedki järele proovida.
Lugeja retsept: jahutav ja kerge jogurtijäätis virsikuga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sa vajad:
- 2 suuremat virsikut
- 200 g Kreeka jogurtit
Valmistamine:
Eemalda virsikutelt kivi ja tükelda virsikud väiksemateks tükkideks.
Pane virsikud sügavkülma, kuni need on külmunud (umbes 45 min).
Seejärel püreesta virsikud. Kui virsikud on veel liiga külmunud, siis lase lihtsalt toatemperatuuril veidi seista.
Lisa jogurt ja mikserda seni, kuni tekib ühtlane mass.
Pane jogurtimass sügavkülma ja hoia seda seal seni, kuni mass muutub veidi kõvemaks. Jäätis ongi valmis serveerimiseks.