Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retsept: brownie-toorjuustukook ohtrate murelitega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Artikli foto
Foto: Liisi Eskla

Postimehe naisteportaali luuviljade lugejamängust võtab osa Liisi, kes jagab oma õpetust, kuidas liita brownie kirssidega.

Brownie:

  • 50 g sulavõid
  • 50 g tumedat šokolaadi, sulatatult
  • 50 g suhkrut
  • 25 g jahu
  • noaotsaga soola
  • 1 väike muna

Sega kõik koostisosad kokku. Kasuta küpsetamiseks keeksivormi. Küpseta 175 kraadi juures pool tundi. Jahuta.

Põhi:

  • 150 g küpsiseid
  • 80 g sulavõid
  • 1 spl kakaod
  • 1 spl suhkrut

Purusta küpsised. Sega teiste koostisosadega. Suru keeksivormi põhja.

Täidis 1:

  • 400 g toorjuustu
  • 2 muna
  • 50 g suhkrut
  • Brownie tükke

Sega omavahel kõik komponendid. Viimasena lisa Brownie tükid. Vala segu küpsisepõhjale.

Täidis 2:

  • 400 g toorjuustu
  • 2 muna
  • 50 g suhkrut
  • 1 spl kakaopulbrit

Sega omavahel. Vala segu esimesele täidisele. Sega paari liigutusega,et tekiksid triibud. Küpseta 175 kraadi juures kuni täidis kergelt võbeleb. Jahuta. Hoia üleöö jahedas.

Kate:

  • 200 g vahukoort
  • Brownie tükke
  • mureleid

Kaunista vahukoore, brownie tükkide ja murelitega.

Tagasi üles