Postimehe naisteportaali luuviljade lugejamängust võtab osa Liisi, kes jagab oma õpetust, kuidas liita brownie kirssidega.
Lugeja retsept: brownie-toorjuustukook ohtrate murelitega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brownie:
- 50 g sulavõid
- 50 g tumedat šokolaadi, sulatatult
- 50 g suhkrut
- 25 g jahu
- noaotsaga soola
- 1 väike muna
Sega kõik koostisosad kokku. Kasuta küpsetamiseks keeksivormi. Küpseta 175 kraadi juures pool tundi. Jahuta.
Põhi:
- 150 g küpsiseid
- 80 g sulavõid
- 1 spl kakaod
- 1 spl suhkrut
Purusta küpsised. Sega teiste koostisosadega. Suru keeksivormi põhja.
Täidis 1:
- 400 g toorjuustu
- 2 muna
- 50 g suhkrut
- Brownie tükke
Sega omavahel kõik komponendid. Viimasena lisa Brownie tükid. Vala segu küpsisepõhjale.
Täidis 2:
- 400 g toorjuustu
- 2 muna
- 50 g suhkrut
- 1 spl kakaopulbrit
Sega omavahel. Vala segu esimesele täidisele. Sega paari liigutusega,et tekiksid triibud. Küpseta 175 kraadi juures kuni täidis kergelt võbeleb. Jahuta. Hoia üleöö jahedas.
Kate:
- 200 g vahukoort
- Brownie tükke
- mureleid
Kaunista vahukoore, brownie tükkide ja murelitega.