Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/07/08/4258937t1h257f.jpg)
Postimehe naisteportaali luuviljade lugejamängust võtab osa Liisi, kes jagab oma õpetust, kuidas liita brownie kirssidega.
Brownie:
- 50 g sulavõid
- 50 g tumedat šokolaadi, sulatatult
- 50 g suhkrut
- 25 g jahu
- noaotsaga soola
- 1 väike muna
Sega kõik koostisosad kokku. Kasuta küpsetamiseks keeksivormi. Küpseta 175 kraadi juures pool tundi. Jahuta.
Põhi:
- 150 g küpsiseid
- 80 g sulavõid
- 1 spl kakaod
- 1 spl suhkrut
Purusta küpsised. Sega teiste koostisosadega. Suru keeksivormi põhja.
Täidis 1:
- 400 g toorjuustu
- 2 muna
- 50 g suhkrut
- Brownie tükke
Sega omavahel kõik komponendid. Viimasena lisa Brownie tükid. Vala segu küpsisepõhjale.
Täidis 2:
- 400 g toorjuustu
- 2 muna
- 50 g suhkrut
- 1 spl kakaopulbrit
Sega omavahel. Vala segu esimesele täidisele. Sega paari liigutusega,et tekiksid triibud. Küpseta 175 kraadi juures kuni täidis kergelt võbeleb. Jahuta. Hoia üleöö jahedas.
Kate:
- 200 g vahukoort
- Brownie tükke
- mureleid
Kaunista vahukoore, brownie tükkide ja murelitega.