Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tõusev täht kalmistu kandis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Mirjam Mäekivi

Kui kuulsin esimest korda uudist, et mitu aastat Tallinnas Kalmistu teel tühjana seisnud elumajast tehakse restoran, olin siiralt üllatanud – miks peaks keegi tahtma tulla sisuliselt linnapiirile einestama. Veel suurem oli minu üllatus, kui keset tööpäeva Mimosasse sööma minnes selgus, et parkla on autosid ja restoran sööjaid täis.

Nii eelroogadest tellitud lihaveise tartar (6,50 eurot) kui ka kollase peedi carpaccio kitsejuustukreemiga (6 eurot) olid maitsvad, suurepärase üldmulje rikkus aga röstileib, mille valmistamiseks oli ilmselt kasutatud odavat õli. 

Tagasi üles