Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Maisikrõpsud kalamarjaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Maisikrõpsud kalamarjaga
Maisikrõpsud kalamarjaga Foto: Pille Petersoo

Kui sagedased grillpeod hakkavad juba vaikselt taljejoonel tunda andma, siis on viimane aeg rasvaste vorstide ja lihaga pidurit tõmmata. Nami-nami perenaine Pille Petersoo pakub välja lihtsa, maitsva, ja mis kõige tähtsam – kalorivaese suupisteretsepti, mis passib iseäranis hästi just paljude naiste suvise lemmiku siidri kõrvale.

Maisikrõpsud kalamarjaga 

Väga glamuurne nacho ehk maisikrõps. 

Valmistamisele kuluv aeg: 10 minutit 

Koostis: 

  • 100 g ümmargusi maisikrõpse (nachos) 
  • 150 g hapukoort
  • 100 g (külmutatud) siiamarja
  • pool punast sibulat 
  • murulauku 

Valmistamine: 

Laota maisikrõpsud suurele vaagnale, siis tõsta igale maisikrõpsule veidi hapukoort ja siiamarja. Siiamarja asemel võib kasutada ka mõnda odavamat kalamarja või isegi nn meremarja. Puista peale peenelt hakitud sibul ja murulauk. 

Serveeri jahutatud siidri, valge veini või vahuveiniga.

Tagasi üles