Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Krõbesaiad maasika ja fetaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Krõbesaiad maasika ja fetaga
Krõbesaiad maasika ja fetaga Foto: Pille Petersoo

Kui sagedased grillpeod hakkavad juba vaikselt taljejoonel tunda andma, siis on viimane aeg rasvaste vorstide ja lihaga pidurit tõmmata. Nami-nami perenaine Pille Petersoo pakub välja lihtsa, maitsva, ja mis kõige tähtsam – kalorivaese suupisteretsepti, mis passib iseäranis hästi just paljude naiste suvise lemmiku siidri kõrvale.

Krõbesaiad maasika ja fetaga 

Koostis: 

  • saia või nisuleiba (nt ciabatta) külmpressitud oliiviõli fetajuustu
  • maasikaid 
  • värsket basiilikut musta pipart 

Valmistamine: 

Lõika sai või nisuleib õhukesteks viiludeks (kui kasutad suurt ciabatta't, siis lõika need viilud omakorda pooleks). Piserda peale oliiviõli ning küpseta 220-kraadises ahjus kergelt kuldseks. 

Lõika fetajuust õhukesteks viiludeks ja laota soojadele saiaviiludele. Kaunista maasikaviilude ja basiilikulehega, peale jahvata veidi musta pipart. 

Serveeri kohe.

Tagasi üles