Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/07/24/4316499t1h360e.jpg)
Kui sagedased grillpeod hakkavad juba vaikselt taljejoonel tunda andma, siis on viimane aeg rasvaste vorstide ja lihaga pidurit tõmmata. Nami-nami perenaine Pille Petersoo pakub välja lihtsa, maitsva, ja mis kõige tähtsam – kalorivaese suupisteretsepti, mis passib iseäranis hästi just paljude naiste suvise lemmiku siidri kõrvale.
Krõbesaiad maasika ja fetaga
Koostis:
- saia või nisuleiba (nt ciabatta) külmpressitud oliiviõli fetajuustu
- maasikaid
- värsket basiilikut musta pipart
Valmistamine:
Lõika sai või nisuleib õhukesteks viiludeks (kui kasutad suurt ciabatta't, siis lõika need viilud omakorda pooleks). Piserda peale oliiviõli ning küpseta 220-kraadises ahjus kergelt kuldseks.
Lõika fetajuust õhukesteks viiludeks ja laota soojadele saiaviiludele. Kaunista maasikaviilude ja basiilikulehega, peale jahvata veidi musta pipart.
Serveeri kohe.