Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Mõnus säästuretsept: Chilli con carne

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Artikli foto
Foto: SCANPIX

Liis pidi olude sunnil hakkama saama 15 euroga nädalas. Siin on tema firmaretsept Chilli con carne. Proovi järele!

RETSEPT: Chilli con carne

  • 300 g seguhakkliha
  • paar küüslauguküünt
  • kuivatatud tšillit, kui värsket ei ole
  • kaks suurt paprikat
  • üks suurem sibul
  • kaks purki ube (mul olid Kidney oad tšillikastmes ja võioad)
  • pakk tomatipastat
  • purk purustatud tomateid

VALMISTAMINE: Haki tšilli, küüslauk ja sibul ja kuumuta kergelt enne, kui lisad hakkliha. Prae liha läbi ja lisa paprika. Kui paprika on pehmenenud, kalla peale konservid ja lase toidul võimalikult kaua madalal kuumusel podiseda.

Tagasi üles