Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/08/13/4375003t1h6329.jpg)
Täna avas kodumaine jäätisetootja Balbiino Viimsi Keskuses Onu Eskimo jäätisekohviku, kus lisaks laiale jäätisevalikule pakutakse jäätisekokteile, mis valmivad spetsiaalselt selle kohviku jaoks loodud retseptide järgi. Üheks selle suve uudistooteks on kama-mustika jäätisekokteil, mille retsepti olid lahkelt nõus jagama.
Vaja läheb:
- 2-3 palli vanilli-koorejäätist
- 2 spl kamajahu
- 80 ml keefir
- 30 ml mustikasiirupit või mustikamoosi
Sega kannmikseris või saumikseriga kohevaks ning naudi kohe.