Nördinud lugeja: ei meeldi, et ehituspoest saab kodukaubamaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehituspood.
Ehituspood. Foto: SCANPIX

Vastuaseks üleskutsele anda teada parimast ehituspoest kirjutas lugeja, et talle meeldi see, et ehituspoed muutuvad nö kodukaubamajadeks. «Väga niru valik on igal pool ja kõik poed müüvad sama kräppi kuni kolmekordsete hinnavahedega,» on lugeja pahane.

Ainsana väärib lugeja sõnul kiitust Espaki valik. «Ülejäänud on naistele: müüvad tapeete ja kardinaid, potte ja panne, lillepotte ja maiustusii ning ehitusmaterjalid maksavad ka hulludel päevadel rohkem, kui Espakis tavahindadega,» nuriseb lugeja.

«Üsna tüütu on pidevalt uurida, kust midagi on mõistlikum osta. Suured hinnaalandused reklaamid on ainult petteks. Kui on vähegi suurem kogus midagi, siis ostan juba ammu kõik ehitusmaterjalid tootjatelt ja maaletoojatelt. On vaja näha palju vaeva, et midagi leida ja ehituse käigus iga kuu tuhandeid kokku hoida,» nendib ta.

Mida arvavad teised lugejad: kas kodukaupade valik ehituspoes pigem rõõmustab või segab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles