Mirror reastab kaheksa toitu, mille vale säilitamise või korduvsoojendamine võib põhjustada toidumürgitust.
Kuumus võib muuta nendes aedviljades olevad nitraadid mürgiseks ja soodustada korduvkuumutamisel vähi teket. Seetõttu tasub need viljad enne soojendamist toidust välja noppida.
Üldiselt tuleks seened pärast valmistamist kohe ära süüa. Valgud võivad pärast lahtilõikamist kiiresti rikneda ja see ei tee kõhule head.
Munapudru või keedumuna korduv kuumutamine suurendab mürgistuse riski, mis võib seedimisele halvasti mõjuda.
Kui kartulid on jäetud sooja kätte seisma ja neid pole säilitamiseks asetatud külmikusse, võib soojus soodustada botuliini arengut. Et vältida soojendamisel tekkivaid probleeme, tuleks kartulijäägid pärast sööki kohe külmkappi panna.
Ka riisi puhul võib uuesti kuumutamine probleemseks osutuda siis, kui seda on valesti säilitatud. Küpsetamata riis võib sisaldada bakterieoseid, mis võivad põhjustada toidumürgitust. Küpsetamisel võivad eosed ellu jääda ja kui valmis riis jäetakse toatemperatuurile seisma, saavad need paljuneda ning võivad söömisel põhjustada oksendamist ja kõhulahtisust.
Kui küpsetatud kana jahutada ja uuesti kuumaks lasta, siis selle valgukompositsioon muutub. Tundliku seedimise korral võib see põhjustada probleeme, mistõttu tasub jälgida, et korduval kuumutamisel oleks liha põhjalikult läbi küpsetatud.