Retsept: viinerivardad mee-sinepimarinaadis

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaan Heinmaa

Kas soovid võita endale terve korvitäie Rakvere lihatooteid? Siis osale meie uues lugejamängus! Saada oma lemmikretsept, kus kasutad ka viinerit ning korvitäis lihakaid tooteid võibki olla sinu! Retsepte ootame septembri lõpuni aadressil naine@postimees.ee. Et asjale hoogu anda, avaldame iga päev ühe Lia Virkuse kokku pandud lastesõbraliku viineriretsepti.

Viinerivardad mee-sinepimarinaadis

Kuuele

Vaja läheb:

18 Rakvere Lihakas Doktoriviinerit
pool punast paprikat

Marinaad:

1 sl vedelat mett
2 sl Põltsamaa mahedamaitselist (või kanget) sinepit

Valmistamine:

Sega kokku marinaadiained. Poolita paprika ja lõika väikesteks kolmnurkadeks.  Lõika viinerite otsad neljaks ja torka iga varda otsa kolm viinerit vaheldumisi paprikakolmnurkadega. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri pealt marinaadiga ka küpseta ahjus 200 kraadi juures u 10 minutit või kuni viinerid otstest harali küpsenud ja kaunid pruunika  jume saanud. Serveeri ülejäänud marinaadiga, kuhu on hea viinereidsoovi korral dippida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles