Vahvad vigurkotletid laste sünnipäevalauale või muidu pisipõnnidega koos meisterdamiseks.
1 karp (260 g) Rakvere hakk-kotlette (tooreid)
12 Rakvere Lihakas Doktoriviinerit
4 viilu Ameerikapärast toorsuitsupeekonit
8 tera nelki
Serveerimiseks: 4 salatilehte
Tõsta kotletid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika iga kilpkonna jaoks kaks viinerit pooleks pikuti ja ühest otsast tee kolm sisselõiget (varbad). Torka kaks viineripoolikut – varbad väljaspool – kotleti külge esijalgadeks ja kaks tagajalgadeks. Peaks lõika viinerist ¾ ära ja selle otsale tee sisselõige: kilpkonna suu.
Torka kaks nelki silmadeks ja vajuta kotleti sisse. Et pea püsti püsiks, pane kotleti vastu väike viineriots toetuseks. Väike neljandik pane kilpkonnale sabaks. Toimi samuti ka teistega. Lõika peekoniribad pikuti pooleks ja poolita need omakorda ka keskelt, et saaksid neli piklikku kitsast riba. Pane kaks riba ühtepidi kotletile ja kaks teistpidi, et moodustuks ruudustik. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit või kuni viinerid harali ja kaunilt pruunikad. Tõsta serveerides ettevaatlikult salatilehele.