Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Idee õhtusöögiks: pruun riis ubade ja köögiviljadega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Pruun riis ubade ja köögiviljadega
Pruun riis ubade ja köögiviljadega Foto: Taavi Arus

Tervise Arengu Instituut jätkab köögiviljade söömist edendavat teavitust «Köögiviljad kaalu ei kasvata», mille eesmärk on näidata, et rohkelt köögivilju sisaldav toit aitab tervislikku kehakaalu hoida või seda alandada. Seoses sellega leiad iga päev Postimehe naisteportaalist tervisliku toidu retsepti, millest toiduvalmistamisel inspiratsiooni leida.

Pruun riis ubade ja köögiviljadega / kahele

  • 100 g pruuni riisi
  • 240 g konservube tomatikastmes
  • külmutatud köögiviljade vokisegu
  • soola
  • pipart
  • tilli

Keeda riis. Pese oad külma veega, nõruta. Prae oliiviõlis oad ja vokisegu, kuni köögiviljad on pehmed. Sega komponendid omavahel, maitsesta ja serveeri roog värske tilliga.

Tervise Arengu Instituudi köögiviljade teavitust toetab Euroopa Sotsiaalfond programmi «Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2013-2014» raames.

Tagasi üles