Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Õuntest, aga eriliselt: soe siider

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Britt Rosen
Copy
Soe siider.
Soe siider. Foto: Jana Solom

Ester Kannelmäe õunasiidrist või -mahlast valmistatud soe jook sobib rõskesse sügisõhtusse ideaalselt. Kõige parem, kui saad kasutada kodus tehtud siidrit või mahla.

Soe siider

•          1 l õunasiidrit (nt kodumaine Põltsamaa) või -mahla

•          2-3 tähtaniisi

•          2-3 kardemoniseemet

•          2-3 kaneelipulka

•          1 sl mett

•          poole ebaküdoonia viilud (sobib ka sidrun)

Lase koostisained potis koos keema, võta tulelt ja lase kaane all veidi tõmmata. Alkohol lahtub suures osas ära, aga jook on ikka mõnus.

Tagasi üles