![Soe siider.](http://f11.pmo.ee/2BXacRBYJ_WiEvE6CIvavP33h4U=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2015/09/25/4524707t1h5558.jpg)
Ester Kannelmäe õunasiidrist või -mahlast valmistatud soe jook sobib rõskesse sügisõhtusse ideaalselt. Kõige parem, kui saad kasutada kodus tehtud siidrit või mahla.
Ester Kannelmäe õunasiidrist või -mahlast valmistatud soe jook sobib rõskesse sügisõhtusse ideaalselt. Kõige parem, kui saad kasutada kodus tehtud siidrit või mahla.
Soe siider
• 1 l õunasiidrit (nt kodumaine Põltsamaa) või -mahla
• 2-3 tähtaniisi
• 2-3 kardemoniseemet
• 2-3 kaneelipulka
• 1 sl mett
• poole ebaküdoonia viilud (sobib ka sidrun)
Lase koostisained potis koos keema, võta tulelt ja lase kaane all veidi tõmmata. Alkohol lahtub suures osas ära, aga jook on ikka mõnus.