Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/09/25/4524707t1h5558.jpg)
Ester Kannelmäe õunasiidrist või -mahlast valmistatud soe jook sobib rõskesse sügisõhtusse ideaalselt. Kõige parem, kui saad kasutada kodus tehtud siidrit või mahla.
Soe siider
• 1 l õunasiidrit (nt kodumaine Põltsamaa) või -mahla
• 2-3 tähtaniisi
• 2-3 kardemoniseemet
• 2-3 kaneelipulka
• 1 sl mett
• poole ebaküdoonia viilud (sobib ka sidrun)
Lase koostisained potis koos keema, võta tulelt ja lase kaane all veidi tõmmata. Alkohol lahtub suures osas ära, aga jook on ikka mõnus.