Täisterapasta suvikõrvitsanuudlite ja tomatikastmega / kahele kuni kolmele
Kastme valmistamiseks blenderda päikesekuivatatud tomatid, värsked tomatid, küüslauguküüned, oliiviõli ja basiilik. Keeda täisterapasta kergelt soolaga maitsestatud vees pakendil märgitud keetmisajaga. Kasuta köögiviljakoorijat või spetsiaalset köögiviljaribastajat ning tõmba suvikõrvitsast pikad ribad. Suvikõrvitsa sisemise pehmema osa võid lisada kastme hulka ning ühtlaseks püreestada. Kuumuta pann, lisa kaste ning hetke pärast suvikõrvitsaribad ja täisterapasta. Kuumuta 1–2 minutit. Serveeri soojalt.
Tervise Arengu Instituudi köögiviljade teavitust toetab Euroopa Sotsiaalfond programmi «Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2013-2014» raames.