Lugeja Nele saatis meile oma vahva viineriretsepti, mille tulemuseks on roog, mis meenutab natuke jõulukuuske.
Lugeja retsept: viinerite ja juustuga täidetud brokoli
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinerite ja juustuga täidetud brokoli
Vaja läheb:
- 1 terve brokoli
- soovi järgi viinereid
- soovi järgi ricotta juustu
- ürdisoola
Valmistamine:
Keeda terve brokoli ehk spargelkapsas kuumas vees veidi pehmemaks. Maitsesta brokoli kergelt ürdisoolaga.
Tükelda viiner pikkadeks pulkadeks ja täida nendega brokoli õisikute vahed. Määri spargelkapsas pealt juustuga. Küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit.
Valmis!