Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retsept: viinerite ja juustuga täidetud brokoli

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Dagmar Lamp
Copy
Artikli foto
Foto: Erakogu

Lugeja Nele saatis meile oma vahva viineriretsepti, mille tulemuseks on roog, mis meenutab natuke jõulukuuske.

Viinerite ja juustuga täidetud brokoli

Vaja läheb:

  • 1 terve brokoli
  • soovi järgi viinereid
  • soovi järgi ricotta juustu
  • ürdisoola

Valmistamine:

Keeda terve brokoli ehk spargelkapsas kuumas vees veidi pehmemaks. Maitsesta brokoli kergelt ürdisoolaga.

Tükelda viiner pikkadeks pulkadeks ja täida nendega brokoli õisikute vahed. Määri spargelkapsas pealt juustuga. Küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit.

Valmis!

Tagasi üles