Selle toreda viinerivormide retsepti saatis meile lugeja Katre. Hea idee snäkkideks või ka kergeks õhtusöögiks!
Lugeja retsept: kartulipudru-viinerivormikesed
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kartulipuder:
- 8 kartulit
- 2,5 dl. piima
- 2 sl võid
- maitse järgi soola
Viinerisegu:
- 500 g Lihaka doktoriviinereid
- 1 suurem sibul
- 2-3 marineeritud kurki
- väike purk letšot
- maitse järgi soola ja pipart
Kartulipudru valmistamiseks keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks ja tambi pudruks, lisades või ja kuuma piima. Maitsesta puder soolaga. Pane puder jahtuma.
Pruunista pannil hakitud viinerid ja sibul pruuniks, lisa tükeldatud marineeritud kurk ja lisa letšo. Maitsesta soola ja pipraga.
Määri võiga muffinivormikesed ja täida tordiprits kartulipudruga. Täida muffinivormide põhjad ja ääred pudruga ja lisa nende peale viinerisegu. Juustusõbrad võivad katteks panna riivitud juustu