/nginx/o/2015/10/22/4619673t1he353.jpg)
Toitumisnõustaja Katri Merisalu annab Rimi blogis nõu, milliseid toite võiks koos lastega teha.
Toitumisnõustaja Katri Merisalu annab Rimi blogis nõu, milliseid toite võiks koos lastega teha.
Peedi-šokolaadimuffinid tatrajahuga
Vispelda toasoojad munad suhkruga lahti. Lisa õli, sidrunist pressitud mahl ja riivitud peet. Sega omavahel küpsetuspulber, kakao, (kaneel) ja jahu ning lisa muna-peedisegu hulka. Sega ühtlaseks taignaks. Haki šokolaad ja kreeka pähklid ning lisa taignale. Jaota tainas paberist muffinivormidega vooderdatud või silikoonist muffinipanni pesadesse ja küpseta 175-kraadises ahjus 15-25 minutit või kuni sissetorgatud tikk jääb kuivaks. Küpsetamiseaeg oleneb muffinipanni pesade suurusest. Lase muffinitel 10 minutit vormis jahtuda ja taheneda. Soovi korral kaunista šokolaadiglasuuriga.