Postimehe naisteportaali ja Maxima retseptivõistlusele saatis ülimõnusa Snickersi-juustukoogi retsepti meie lugeja Marjo.
Retseptivõistlus: Snickersi-juustukook
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snickersi-juustukook
Põhi:
- 150 g Digestive küpsiseid
- 70 g soolapähkleid
- 75 g sulatatud võid
- 1,5 sl suhkrut
Täidis:
- 500 g toorjuustu
- 400 g kohupiimapastat
- 4 muna
- 100-150 g fariinsuhkrut
Katteks:
190 g Snickersit
Valmistamine:
Purusta küpsised ja pähklid köögikombainis, lisa suhkur ja sulatatud või, sega ühtlaseks ja suru küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja.
Sega toasoe toorjuust, kohupiimapasta ja fariinsuhkur mikseriga aeglasel kiirusel. Lisa edasi segades ükshaaval munad. Vala segu vormi küpsisepõhjale. Aseta ahju põhja veega täidetud ahjuvorm. Küpseta kooki veevannil 150kraadises ahjus 30 minutit. Seejärel puista peale hakitud Snickersid ning küpseta veel umbes 35 minutit. Hoia üleöö külmkapis.