Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Maitse trendikat talverohelist ehk kuidas kohelda lehtkapsast

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Käharad lehtkapsalehed.
Käharad lehtkapsalehed. Foto: Liis Treimann

Kui te pole veel maitsnud lehtkapsast, siis nüüd on õige aeg selle tervisliku kapsalisega kööki vaheldust tuua. Uuendusliku käekirjaga kokk Hardi Nurmine jagab juhatust, kuidas selle köögiviljaga ümber käia.

Efektse välimusega lehtkapsast on Eestis kasvatatud pigem ilu-, kui toidutaimena, kuid see on väärt ka söögilauale toomist. Mõnusaks eelroaks või liha- ja kalakõrvaseks piisab, kui kuumutate seda pannil mõne minuti. Neikidi ja Foody Alleni peakokk Hardi Nurmine räägib, kuidas talle seda valmistada meeldib ja annab huvilistele sooja lehtkapsasalati retsepti. 
 

Tagasi üles