/nginx/o/2015/11/12/4692537t1h9b54.jpg)
Sellise huvitava retsepti saatis meie retseptivõistlusele Heidi, kelle sõnul läheb selle koogi küpsetamine tõesti kiiresti ja sobib hästi käsile võtta neil, kellel aega vähe. «Proovige, lihtne ja hea!» julgustab Heidi.
Sellise huvitava retsepti saatis meie retseptivõistlusele Heidi, kelle sõnul läheb selle koogi küpsetamine tõesti kiiresti ja sobib hästi käsile võtta neil, kellel aega vähe. «Proovige, lihtne ja hea!» julgustab Heidi.
Noore ema kiire kook
Kui tooreid kirsse või mureleid ei ole, kasuta kompotikirsse. Sel juhul pane kõigepealt need sõelale nõrguma. Hiljem tupsuta majapidamispaberiga lõplikult kuivaks.
Küpseta tavaline kakao-biskviitpõhi kolmest munast. See võtab aega keskmiselt 20 minutit.
Valmis tordipõhi poolita niidiga. Immuta kohvi, Amaretto likööriga või kompotivedelikuga.
Vahusta vahukoor suhkruga, lisa ka vaniljet.
Sega kirsid vahukoore hulka, ainult mõned jäta lõplikuks kaunistamiseks.
Aseta pool vahukoorest poolitatud tordipõhjale. Lisa teine biskviit ja kata uuesti vahukoorega. Kaunista šokolaadi ja kirssidega. Mina lisasin ka poolitatud Maiasmoka «Kirssi šokolaadis», aga see ei ole vajalik.