Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2015/11/22/4726803t1he7b8.jpg)
Meie retseptivõistluse üks viimaseid retsepte tuleb Liisilt.
Spinativahuga võileivatort
Vaja läheb:
- 9 viilu seemnetega röstsaia
- immutamiseks köögiviljapuljongit
Kreem:
- 300 ml vahukoort
- soola, sidrunipipart
- 200 g spinatit
- 200 g toorjuustu
Kaunistamiseks:
- spinatilehti
- singiviile
- keedemune
Lõika saiad keeksivormi suuruseks. Vooderda vorm toidukilega. Immuta saiu puljongiga.
Keeda spinatit viis minutit. Püreeri. Vahusta koor, lisa toorjuust ja spinatipüree. Maitsesta. Aseta saiaviilud vaheldumisi spinativahuga keeksivormi. Hoia vähemalt 4 tundi külmas. Kaunista spinatilehtede, singiviilude ja keedumunadega.