Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kosutav šokolaadijook jäätisekokteili asemel

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Ragne Värk

Ragne Värgil on valminud uus raamat «Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid 2 ... jätkame magusalainel». See retseptikogumik on järg populaarsele raamatule «Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid». Raamatus olevad tervislikud magusroad valmivad ilma suurema vaevata ja ka kasutatavad ained ei vaja keerukat poenimekirja. Nende magusaretseptide lõpptulemus nii hea, et tahab meelemärkuse viia! 

Toome teieni kaks retsepti, mis pärinevad sellest magusast raamatust.

Kosutav šokolaadijook jäätisekokteili asemel

See on üks õige šokolaadismuuti, mis täidab kõhtu, võtab ära magusaisu ja on üleüldse lihtsalt imeline võlujook. Smuuti jääb tummine ja on kõige parem külmkapikülmalt või jääga jahutatult. See šokolaadijook võib uhkelt astuda koorese jäätisekokteili asemele, olles valmis saama kõigi maitsjate lemmikuks!

*Ei sisalda muna!

Kahele

  • 50 g datleid
  • peotäis piparmündilehti
  • 2 dl kookospiima
  • 1 sl toorkakaod
  • näpuotsatäis kaneeli
  • 0,5–0,75 dl külma vett

Serveerimiseks:

  • jääkuubikuid

Tükelda datlid väiksemaks ja pane need koos piparmündilehtedega kookospiima sisse 15 minutiks likku. Seejärel lisa kakao ja kaneel ning püreesta kõik ühtlaseks massiks. Paraja maitse saamiseks lisa vett ja mikserda segu korra veel läbi. Serveeri koos jääkuubikutega! 

Tagasi üles