/nginx/o/2015/12/02/4760835t1h19d9.jpg)
Kuigi öeldakse, et tudengid söövad ükskõik mida, see päris nii ei ole – selleaastaseid verivorste proovinud Tallinna Ülikooli tudengineiud olid oma hinnangutes kohati päris kriitilised.
Kuigi öeldakse, et tudengid söövad ükskõik mida, see päris nii ei ole – selleaastaseid verivorste proovinud Tallinna Ülikooli tudengineiud olid oma hinnangutes kohati päris kriitilised.
«Tik-tak, tik-tak, tik-tak,» tiksus üpris ühtlases tempos väikese Severini köögipliidi kell ühes Tallinna Ülikooli Karu tänava ühiselamu köögis teisipäeva õhtul kella kaheksa ajal, köök aga täitus meeldivalt suitsuse vorstilõhnaga. Pühendunud nägudega tudengineiud istusid pika köögilaua taga, lastes hea maitsta esimesel plaaditäiel verivorstidest, mis ahjust välja oli tulnud. Telerist näidati korvpallimängu ülekannet.
«Maitse poolest mulle meeldiks natuke vürtsikam vorst,» tähendas pärast esimese kolme verivorsti proovimist Nissist pärit psühholoogiatudeng Liis (25), kes muidu suur verivorstisõber ei ole, kuid jõulude ajal ikkagi kord või paar neid sööb. Kuigi sööjad ise ei teadnud, mis vorste nad juba maitsnud olid, käisid Liisi sõnad Saaremaa tanguvorsti, Luha suitsulihaga verivorsti ning Valga lihatööstuse Maks & Moorits riisiga verivorsti kohta.