Ülevaade: pisikesed majad üle Eesti, mis omanikku otsivad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suurimast kinnisvaraportaalist leiab sadu pisikesi maju üle Eesti, mis omanikku otsivad. Millised majad need on ja palju maksavad?

Foto: KV.EE

Kõige odavam minimaja ootab ostjat Võrumaal, Luhamaa piiripunkti lähistel Haanja kõrgustikul. 12 600 euroga saab ostja endale 2010. aastal ehitatud 16m2 suuruse suvemaja, mille esimesel korrusel väike kööginurk. Maja teine korrus ja vahelagi väljaehitamata. Elekter sees, liitumine ja projekt olemas. Lisaks suvemajale asub krundil aga veel vana kapitaalremonti vajav maja ja lagunenud palgist kõrvalhoone. Kinnistu koosneb kahest katastriüksusest - üks ühel, teine teisel pool (vastas) teed, kokku on kinnistu parajalt suur, 7 000 m².

Foto: KV.EE

Saaremaal, Laimjala vallas Käo külas ootab kõigest 16 400 euroga osavate kätega uut omanikku 1959. aastal ehitatud 49,2m2 suurune puumaja. Osaliselt on maja juba renoveeritud, majal on uus plekk-katus, välja lõhutud kõik vaheseinad, ehitatud uus ahi ja uue laelaudise paigaldamine pooleli.

Foto: KV.EE

Harjumaal Kuusalu vallas endises suvilapiirkonnas ootab 16 000 euro eest uut omanikku 47 m² suurune kivimaja. Eterniitkatusega suvilas on sisetööd lõpetamata, majas on kolm ruumi esimesel korrusel ja katusekorrus. Maja esimesel korrusel on puuküttega ahi ja kamin, kanalisatsioon lokaalne ja elektrivarustus (16A) olemas.

Foto: KV.EE

Tallinnas Nõmmel pakutakse 22 000 euro eest stuudioks või töökojaks 26.5 m² abihoonet. Siseviimistlus, soojustustööd tehtud, paigaldatud pakettaknad ja köetakse elektriga. Krunt mahutab müüja sõnul ka väikese terrassi ja grillnurga, kavas rajada katusele terrass ja aed, kuhu võimalik teha ligipääs kas väljast või otse siseruumist.

Foto: KV.EE

Jätkuvalt ootab 69 500 euroga uut omanikku imearmas 32,5 m2 suurune minimaja Nõmmel Pihlaka tänaval, millest juba varem kirjutanud oleme.

Foto: KV.EE

Valgas saab 55 000 euroga osta näiteks 1928. aastal ehitatud ja hiljem renoveeritud 38,3 m² suuruse ahiküttega palkmaja. Samale krundile on aga kõrvalhoonest ümber ehitatud teine ja palju suurem 105,9 m² suurune õuemaja, kus on 3 tuba, avatud köök, avar veranda , põrandaküttega dushiruum koos wc-ga ja garaaž. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles