Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retsept: Ines Karu energiasalat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Ines Karu
Ines Karu Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Ines Karu-Salo toidulaud on viimaste aastate jooksul järjest tervislikumaks muutunud. Alati, kui ta tunneb end ootamatult väsinuna või tahab turgutust, valmistab ta endale just seda salatit. 

Värske granaatõuna salat

  • lehtsalatit
  • rukolat
  • granaatõunaseemneid
  • kirsstomateid
  • salatikastet (oliiviõli, palsamiäädikas, pipar, mesi)

Aseta salati põhjaks taldrikusse või kaussi rukolalehed ja rebi lehtsalati tükke. Lisa granaatõunaseemned ning pooleks lõigatud kirsstomatid. Salati täpp i peal on kaste. Sega väikses nõus oliiviõli, palsamiäädikas, pipar ja mesi ning nirista salatile. Valmis!

Vaata ka teisi tervise ja liikumisega seotud artikleid www.liigume.ee lehelt!

Tagasi üles