Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/01/07/4855945t1h7fa6.jpg)
Ines Karu-Salo toidulaud on viimaste aastate jooksul järjest tervislikumaks muutunud. Alati, kui ta tunneb end ootamatult väsinuna või tahab turgutust, valmistab ta endale just seda salatit.
Värske granaatõuna salat
- lehtsalatit
- rukolat
- granaatõunaseemneid
- kirsstomateid
- salatikastet (oliiviõli, palsamiäädikas, pipar, mesi)
Aseta salati põhjaks taldrikusse või kaussi rukolalehed ja rebi lehtsalati tükke. Lisa granaatõunaseemned ning pooleks lõigatud kirsstomatid. Salati täpp i peal on kaste. Sega väikses nõus oliiviõli, palsamiäädikas, pipar ja mesi ning nirista salatile. Valmis!
Vaata ka teisi tervise ja liikumisega seotud artikleid www.liigume.ee lehelt!