/nginx/o/2016/01/07/4855945t1h7fa6.jpg)
Ines Karu-Salo toidulaud on viimaste aastate jooksul järjest tervislikumaks muutunud. Alati, kui ta tunneb end ootamatult väsinuna või tahab turgutust, valmistab ta endale just seda salatit.
Ines Karu-Salo toidulaud on viimaste aastate jooksul järjest tervislikumaks muutunud. Alati, kui ta tunneb end ootamatult väsinuna või tahab turgutust, valmistab ta endale just seda salatit.
Värske granaatõuna salat
Aseta salati põhjaks taldrikusse või kaussi rukolalehed ja rebi lehtsalati tükke. Lisa granaatõunaseemned ning pooleks lõigatud kirsstomatid. Salati täpp i peal on kaste. Sega väikses nõus oliiviõli, palsamiäädikas, pipar ja mesi ning nirista salatile. Valmis!
Vaata ka teisi tervise ja liikumisega seotud artikleid www.liigume.ee lehelt!