Mõnus külma aja õhtusöök: suussulavad ahjukartulid parmesani ja hõrkude ürtidega. Vaata retsepti ja videot!
Õhtusöögiidee: küüslaugu-parmesani ahjukartulid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- kolm suurt piklikku kartulit, viilutatud
- 4 supilusikatäit oliiviõli
- ½ tassi parmesani juustu
- maitsestamiseks soola
- 2 tl itaalia ürdisegu
- 2 tl küüslaugusoola
- 2 tl paprikapulbrit
Valmistamine:
Aseta kartuliviilud suurde kaussi. Nirista üle oliiviõliga ning raputa kõik korralikult segamini, nii et kartulid oleks kenasti õliga kaetud. Siis raputa peale riivitud juust ning raputa uuesti kõik segamini. Sega eraldi kausis kokku maitseained ning raputa saadud segu kartulitele. Aseta kartuliviilud küpsetuspaberile, nii et koored jääks allapoole. Küpseta 200 kraadi juures 40 minutit, kuni kartulid on kahvliga torgates pehmed ja näevad välja ilusad kuldpruunid.
Vaata videoretsepti:
Baked Garlic Parmesan Potato Wedges
Posted by Tasty on Tuesday, 29 December 2015