Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Fotod: kas need on maailma kõige hullemad napsuklaasid?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kodu.postimees.ee
Copy
Peekon
Peekon Foto: SCANPIX

Blogija Through The Eyes of My Belly avaldas äärmiselt omapäraste napsuklaaside tegemisõpetuse: need on nimelt tehtud šokolaadi kastetud peekonist!

Kõigepealt lõikas ta papprullist välja vormid, mille mähkis fooliumi. Tüki peekonit sättis põhjaks, teise keris ümber vormi ja küpsetas need ahjus ära. Et topsid aga vedelikku peaks, kattis ta need sulatatud šokolaadiga. Kuidas tegemise õpetus täpselt välja näeb, vaata tema blogist - mida taolistest söödavatest napsuklaasidest arvate?

Tagasi üles