Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Peakokk kokandusentusiastidele: tehke asi eelnevalt selgeks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Heleriin Adelbert
Copy
Indrek Kivisalu
Indrek Kivisalu Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Eesti Peakokkade Ühenduse uus president Indrek Kivisalu soovitas ajakirja Mood detsembrinumbris kokandusentusiastidel oma tõekspidamistes ja põhimõtetes enda vastu aus olla ja asi eelnevalt selgeks teha.

«Olen näinud inimesi, kes paaniliselt väldivad tootepakenditel kombinatsiooni E621, aga väljakirjutatult sõna «naatriumglutamaat» käib küll ja seda süüakse suure isuga,» tõdes Kivisalu.

Ehk siis jäädakse tegemata kodutöö tõttu endale vasturääkivaks, nii et kõrvalseisjal võtab see muige suule. «Põhimõtted peavad teenima inimest, mitte inimene põhimõtteid,» tähendas asjatundja.

Lemmikretseptina soovitas Kivisalu lugejatele: lõigake kelmetest puhastatud veise sisefileest mõnus viil, praadige kuumal pannil mõlemalt poolt, maitsestage soola ja pipraga ning lisandid on vabal valikul.

Märksõnad

Tagasi üles