/nginx/o/2016/02/03/5000555t1h1960.jpg)
Oma suitsujuustu-lõhesupi retsepti saatis meie ja Maxima vastlapäeva retseptivõistlusele Kelli Kull. Ootame ka sinu retsepti!
Oma suitsujuustu-lõhesupi retsepti saatis meie ja Maxima vastlapäeva retseptivõistlusele Kelli Kull. Ootame ka sinu retsepti!
Suitsujuustu-lõhesupp
Vaja läheb:
Valmistamine:
Lase vesi keema ning lisa puljongikuubikud. Vala puljongi sisse vahukoor ja lase veel uuesti kuumeneda. Lõika suitsujuust väiksemateks tükkideks, lisa puljongi-vahukoore vedelikku ja kuumuta seejärel tulel, kuni juust hakkab tasapisi pehmemaks muutuma. Seejärel purusta sau- või kannmiksri abil juustutükid ning kuumuta suppi veel tulel 3-4 minutit. Samal ajal lõika lõhefilee väikesteks tükkideks, haki ka till ning lisa supi sisse. Sega läbi ja serveeri. Vajadusel võid ka veel kuumutada. Serveerimisel raputa supi peale natuke tilli ja röstitud saiakuubikud.