Mõõdukas multimiljonär: Airbnb looja elab ikka oma pisikeses pesas ja lubab oma diivanil ööbida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian Chesky
Brian Chesky Foto: SCANPIX

Airbnb looja Brian Chesky on tänaseks küll multimiljonär, kuid on truuks jäänud oma vanale pisikesele korterile San Franciscos, kirjutab Daily Mail.

Ajakirjale People kinnitas üleilmselt eduka ärimudeli, kodumajutust pakkuva Airbnb looja, et tänaseni pidavat Airbnb's üleval olema ka tema enda kuulutus, kus ta pakub soovijatele 50 dollari eest võimalust oma korteris lahtikäival sohval magada. «Mulle meeldib inimestega kohtuda, enamus neist on ise ka ettevõtjad,» on mees intervjuus öelnud.

Paraku ei saa seda võimalust kõik soovijad ilmselt kasutada, sest ilmakuulus noor ärimees on palju kodust ära, kuid Chesky kontol kiidetakse teda kui võõrustajat taevani. Näiteks firma töötaja Jordi Garcia Godia ööbis bossi diivanil kolm ööd ja oli igati rahul - pidavat olema odavam kui muud San Franciscos pakutavad ajutised kodud. Airbnb fännide hulk aina kasvab, teiste seas kasutavad seda ööbimiseks näiteks Mariah Carey ja Beyoncé.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles