Vaakumbaar tutvustab toidudisainer Helis Heiteri loodud uudseid vaakumkokteile.
Toidudisainer Helis Heiter töötas välja omanäolised vaakumkokteilid
Vaakumkokteilid on vaakumtehnoloogia abil 120 ml pakenditesse villitud joogid, mida saab kõrre abil mugavalt juua otse kotist. Seetõttu sobivad need hästi näiteks suvistele festivalidele.
1940ndatel kasutusele võetud vaakumpakendamine on uusim säilitusmeetod, eemaldades toidust täielikult hapniku loome keskkonna, kus bakteritel on võimatu ellu jääda. Vaakumpakendamise protsessi tulemusena kotis olevad maitsed segunevad ning intensiivistuvad koheselt. Tulemuseks on karakteriga kokteilid, mis säilitavad oma värskuse pikaks ajaks.
Vaakumbaari lõputute maitsekombinatsioonide hulgast leiab nii klassikalisemaid kui ka ootamatuid maitseid. Tootevalikus on näiteks virgutav kokteil kurgimahla ja piparmündiga kui ka vürtsikat laengut andev Kimchi Verine Meeri.
Vaakumbaari kokteilid teeb eriliseks nende transportimise ja tarbimise mugavus. Festivali või suurema peo ajal sobivad neile, kes baarijärjekorras seismise asemel pigem sündmusest osa saada soovivad ning samuti on nad käepärased kaasa võtta näiteks piknikule.